Prvenstvo Hrvatske za dječake i djevojčice do 13. godina - 26.05.2012.g. Samobor
autor: Slavko Preradović
29.05.2012.g.
U subotu, 26. svibnja 2012.g. održano je Prvenstvo Hrvatske za dječake i djevojčice do 13. godina. Nakon regionalnih natjecanja, održanih tjedan dana ranije, ukupno 278 natjecatelja, od toga 163 dječaka i 115 djevojčica borilo se za najsjajnija državna odličja u Samoboru. U konkurenciji 47 klubova sudjelovao je i naš JK Pujanke. Na tatamiju u Samoboru pod vodstvom trenera Marina Sikirice i Slavka Preradovića nastupilo je pet dječaka i sedam djevojčica.

Na tatamiju u Samoboru nastupilo je pet dječaka i sedam djevojčica iz JK Pujanke
Tri bronce za JK Pujanke
Najbolji rezultat u redovima Pujanki, osvojivši brončana odličja postigle su Tea Pinjić u kategoriji do 44kg., Bruna Banić do 52kg. i Katarina Marasović u konkurenciji djevojčica do 57kg. Dok su na korak do pobjedničkog postolja, osvojivši peto mjesto ostale Anamarija Zebić Matijaš do 36kg. i Sarah Zorica do 44kg. Najmlađe djevojčice rođene 2002.g. Marija Buljubašić i Dina Granić nakon početnog poraza ostaju bez prilike za popravnim borbama.

-44kg. Tea Pinjić 3. mjesto

-52kg. Bruna Banić 3. mjesto
U konkurenciji dječaka najbolji rezultat ostvario je Rafael Tomičić. Upisavši tri pobjede i dva poraza Rafael osvaja sedmo mjesto. Dok Marin Josipović, Marko Odrljin, Marin Varkaš i Zvonimir Radanović nisu ostvarili pobjede.

-57kg. Katarina Marasović 3. mjesto

Dječaci JK Pujanke
Rezultati JK Pujanke:
3. mjesto - Tea Pinjić, Bruna Banić, Katarina Marasović
5. mjesto - Anamarija Zebić Matijaš, Sarah Zorica
7. mjesto - Rafael Tomičić
9. mjesto - Marin Josipović
11. mjesto - Marko Odrljin, Marin Varkaš
bez plasmana - Marija Buljubašić, Dina Granić, Zvonimir Radanović