USKRSNI JUDO KAMP

Pujanke, 09.-14.04.2006.g.

 DVA AUSTRIJSKA JUDO KLUBA S JAPANSKIM TRENEROM NA PUJANKAMA

Judo klub Pujanke organizirao je 6. –dnevne pripreme za dva austrijska judo kluba i njihovog japanskog trenera. Judo klubovi „Creativ“ iz Graza i „Union Sparkasse“ iz Leibnitza sa ukupno 35 natjecatelja već treću godinu za redom za Uskršnje blagdane dolaze na Pujanke i u dvorani atomskog skloništa treniraju sa mladim judašima JK Pujanke.

Treneri Pujanki braća Vladimir i Slavko Preradović izuzetno su zadovoljni demonstracijama juda od strane japasnkog trenera g. TOSHIHIDE NAKAMURE koji je već 4 godine trener juda u japasnkom BUDO INTERNATIONAL UNIVERSITY u Grazu. Prema riječima Vladimira Preradovića japanski trener demonstrira izvorni japanski judo koji nemamo priliku tako često vidjeti u našim judo dvoranama. Treninzi juda se održavaju dva puta dnevno u dvorani, a tijekom poslije podneva kondicioni trening na trim stazi našega Marjana, sa kojim su Austrijski sporatši i trener Nakamura oduševljeni.

Japanac na treninzima posebnu pažnju posvećuje najmlađim sportašima, a u praktičnoj sportskoj borbi demonstrirao je vrlo visok nivo svjetskog juda.

Trenig kamp traje od 09. do 15. travnja i to će biti vrlo dobra priprema mladim judašima sa Pujanki za predstojeće prvenstvo Hrvatske za dječake i djevojčice koje će se održati 22. travnja u Splitu.

 

Pozdrav!

Slobodan Preradović